Michiel

Een jong bedrijf, maar toch met ervaring…

 

Begin 2007 ben ik Michiel Verweij Interieurbouw gestart. Uiteraard niet zonder de nodige voorkennis en ervaring. In 2002 begon ik samen met mijn broer een klussenbedrijf. We hielden ons voornamelijk bezig met timmerwerkzaamheden en het maken van badkamers en keukens. Na een aantal succesvolle jaren besloten wij beiden onze eigen weg in te slaan. Mijn broer ging de technische wereld uit en ik koos ervoor mij te specialiseren in het vervaardigen van interieurs. Om mijn kennis en technieken op dit gebied te verrijken heb ik een opleiding meubelmaker gevolgd. Doordat ik elk project zelf doe is er altijd persoonlijk contact, essentieel om een meubel of interieur geheel naar wens te kunnen maken.

 

Alleen, maar met back-up…

 

Uiteraard is alleen niet echt alleen. Ik wordt veelvuldig bijgestaan door mijn vriendin Robin. Zij is in 2011 afgestudeerd als interieurarchitect. Doordat ons werk zo nauw met elkaar verbonden is weten we elkaar te blijven inspireren en uit te dagen. Hierdoor is het voor mij mogelijk om steeds met verfrissende ideeën te komen en bij te blijven met alle trends.

 

Klein, maar ook groot…

 

Mijn doel is voor iedere interieurwens iets exclusiefs aan te bieden. Of het nu gaat om een salontafel, een maatgemaakte (inloop-)kledingkast of een geheel winkelinterieur. In elke opdracht zie ik een nieuwe uitdaging, waardoor ik telkens met vernieuwende ontwerpen kan komen.