Werkwijze

Uiteraard begint een nieuw meubel of interieur altijd bij de klant. In de winkels vindt u niet het juiste meubel, of u heeft zelfs al een meubel tot in detail uitgewerkt in gedachten.

 

Het eerste contact

In een eerste gesprek bespreken we uw plannen en ideeën. Tijdens dit eerste gesprek maak ik alvast een schetstekening zodat duidelijk is of ik qua ideeën met u op dezelfde lijn zit. Dit gesprek vindt bij voorkeur bij u thuis plaats, zodat ik de omgeving van het meubel kan bekijken en meenemen in het ontwerp.

 

Het ontwerp

Na het eerste gesprek ga ik verder met schetsen en zal ik één ontwerp uitwerken tot een duidelijke computertekening. Bij dit ontwerp maak ik ook direct een vrijblijvende offerte zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Indien ook u enthousiast bent over het ontwerp en akkoord gaat met de offerte kan de realisatie beginnen.

 

De realisatie

Op het moment dat ik hard aan uw meubelen werk bent u misschien nieuwsgierig naar de vordering en misschien zelfs zenuwachtig of alles wel echt wordt zoals u wenst. Als u dit leuk vindt bent u van harte welkom om tijdens de realisatie van uw meubels in de werkplaats te komen kijken.

LET OP! Hierbij zal het verrassingseffect bij de levering verloren gaan!

 

Levering

Uiteraard lever ik de meubels persoonlijk bij af. Als u dit leuk vindt kan ik een boekje voor u maken waarin het hele proces afgebeeld is, van de eerste schetsen tot mooie foto’s van het uiteindelijke ontwerp.